Stjernehold søger Drømmetyder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at opfylde drømme og ønsker for vores beboere på Fjordly Plejehjem? Vi leder efter en drømmetyder mere til vores stjernehold om aftenen. Stillingen er på op til 37 timer/ ugtl.

Stillingen er ledig pr. 1. Juni 2024 eller snarest herefter. Og er en fast stilling ikke lige dig, mangler vi også sommerferieafløsere i alle vagter.

Vi er tæt ved 100 temmelig dygtige medarbejdere, der gerne vil prale af at have Fyns bedste arbejdsplads. Vores omgangstone er ret fri. Der er god plads til humor og der er højt til loftet. Vi har aldrig en træt "mandag morgen". Her starter ugen med en "frisk tirsdag".
Er du både nyuddannet og har 25 års erfaring, er det et stort plus, men det er ikke et krav. Faktisk ser vi Fjordly Plejehjem som en fleksibel arbejdsplads, hvor hver medarbejder kan få muligheden for at udvikle sig både fagligt og personligt. Og vi ved godt, at arbejde og privatliv ikke altid går hånd i hånd. Derfor forsøger vi også at være en arbejdsplads, hvor der er plads til og respekt for begge dele.
Det er fedt, hvis du er robust, ansvarsbevidst og kan have mange bolde i luften, at du har overblik  og er både smilende og imødekommen. Men vi kan alle have en ØV-dag og det er helt okay også at melde det ud til dine kollegaer.
Vi forventer ikke, at vi skal være en lille familie. Men vi har, hvis vi selv skal sige det et ret godt hus, hvor vi kommer godt ud af det med hinanden og faktisk synes, det er fedt at bruge tid sammen ved sociale sammenkomster og aktiviteter så som en tur i Escape-room, gåture eller fællesspisninger.
Vi forventer derimod, at du er nysgerrig og opsøgende – også på dine kollegaer. At du kan være med til at forme en god hverdag for alle og samtidig tænke faglige indsatser sammen. Vi forventer, at du er tydelig og kan sætte ord på det, du gør - også det der er svært. Vi løfter nemlig i flok hos os.

Hvad kan vi så tilbyde:
Vi kunne skrive en masse floskler her, men lad os tage det til en eventuel samtale. Dem indkalder vi til løbende, så skynd dig at sende os din ansøgning via rekrutteringsportalen. Vi  glæder os til at læse den.

Ansøgningsfrist 27. Maj 2024 .
Yderlige spørgsmål rettes til Centerleder Linda Eckhardt på tlf.nr. 2138 7785

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Hvis du i dit nye job er IT bruger, kan der i forbindelse med din ansættelse være krav om, at du identificerer dig med dit MitID, du vil i så fald kontaktes herom.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b63302e2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kerteminde Kommune, Borgmester Hansensvej, 5300 Kerteminde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049104

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet