Social- og sundhedsassistenter søges til selvstændigt aftenvagthold

Profilbillede
dato

Social- og sundhedsassistent & social og- sundhedshjælper søges til aftenvagt i hjemmeplejen Kerteminde

Vi søger en SSA-kollega til aftenvagt i hjemmeplejen Kerteminde, til mandag-tirsdagsholdet, samt en SSH- kollega til onsdag-torsdagsholdet.
Vi arbejder efter 5/2-modellen, med weekendvagt hver 2. weekend. 

Der tilbydes op til 37 timer om ugen, hvor timerne uden for 5/2-rullet lægges i andet vagtlag eller i andre aftengrupper.

Tiltrædelse 1.10.2024, eller efter aftale

Vi er en aftenvagtsgruppe på 8 kolleger. Vi er 2 social- og sundhedsassistenter og 6 social- og sundhedshjælpere, som dækker Kerteminde og omegn. Vi har godt humør og højt til loftet.

Vi arbejder med faste, tværfaglige og selvstyrende teams og varetager selv planlægningen af vores ruter. Vi kører den samme rute hver aften, i videst muligt omfang, da det skaber værdi for både borgerne og medarbejdere.

Vi vægter relationer højt, både i forhold til borgere og kolleger og tror på at vi kan skabe de bedste faglige borgerforløb, når vi kender borgerne og dermed kan reagere på ændringer i deres habituelle tilstand.

Vi samarbejder tæt med vores aftenvagtskolleger i hjemmeplejegrupperne i Munkebo og Langeskov. Vi er den største aftenvagtsgruppe i Kerteminde kommune, men også en del af et større fællesskab, som alle deler samme passion for at skabe det allerbedste for borgerne i Kerteminde kommune.

Vi ønsker os at du:
 

  • Er fagligt dygtig
  • Kender dine egne ressourcer og begrænsninger
  • Trives med at arbejde selvstændigt og samtidig er en teamplayer
Krav :
 
  • Du skal have kørekort til almindelig bil, da alle aftenvagtsruter er bilruter
  • Du skal være uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper

Vil du med på holdet? Søg jobbet fordi du elsker den mangfoldighed hjemmeplejen repræsenterer og fordi du vægter god kvalitet. Vi forventer at du forstår nødvendigheden af faglig dokumentation og at du kender dig selv, så du ved hvor du er dygtig og hvor du med fordel kan udvikle dig.

Det praktiske :

Løn efter gældende overenskomst
Ved ansættelse hos Kerteminde Kommune indhentes der straffeattest.

Samtaler afholdes løbende, og med ansættelse 1.10.2024, eller efter aftale.

Vil du vide mere eller har du lyst til at komme forbi til en kop kaffe kan du kontakte daglig leder Laila Frøslev, 21489198, eller TR FOA Pia Stovgaaard-Jensen, 30443675

Personalepolitik:
https://kerteminde.dk/Files/Files/Kommunen/Job/Personalepolitik%202017.pdf

Rygepolitik:
https://kerteminde.dk/Files/Files/Kommunen/Job/Rygepolitik%202017.pdf

Værdighedspolitik:
https://kerteminde.dk/Files/Files/Politik/Vedtagne%20politikker/V%C3%A6rdighedspolitik%202016.pdf

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Hvis du i dit nye job er IT bruger, kan der i forbindelse med din ansættelse være krav om, at du identificerer dig med dit MitID, du vil i så fald kontaktes herom.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=78c03f8b)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kerteminde Kommune, Borgmester Hansensvej, 5300 Kerteminde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070889

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet