Kerteminde Kommune: Plejehjemsleder

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Synlig og relations skabende plejehjemsleder søges til Fjordly Plejehjem

Drømmer du om at udvikle plejehjemsområdet? Og motiveres du af at sætte fokus på beboernes behov og livet der leves på et plejehjem sammen med beboerne, deres pårørende, medarbejderne og civilsamfundet? Hvis ja, så er det måske dig vi søger, som ny Leder af Fjordly Plejehjem pr. 1.november 2023

Både beboerne og medarbejderne har behov for dig, fordi du har lyst til ledelse og lyst til at fortsætte den gode udvikling af plejehjemmet, så det både er et godt, trygt og hjemligt sted at bo samt et spændende og udviklende sted at arbejde.

Hvis du trives i et miljø med en flad ledelsesstruktur, sparring, faglig udvikling, samarbejde, implementering, høj faglighed samt sikker drift i højsæde, så er den her stilling helt sikker noget for dig.

Vi søger en engageret og driftsorienteret leder, der er drevet af, at få processerne til at lykkes og sikre optimal drift med fokus på kerneopgaven. Samtidig ser du vigtigheden i at sikre arbejdsmiljøet og trivslen gennem et sundt og kreativt arbejdsmiljø.

Fjordly Plejehjem er beliggende i Kerteminde nær by og vand og består af 64 boliger fordelt i 6 afdelinger, der kaldes haver. Du leder i samarbejde med en teamleder ca. 75 medarbejdere, 20 timelønnede samt elever og praktikanter.

Fjordly Plejehjem er organiseret i Ældre-, Handicap- og Sundhedsafdelingen, som varetager opgaver inden for bl.a. Hjemme- og Sygepleje, Myndighed, Handicap og Psykiatri, Bosteder, Socialpsykiatri, Aktivitets- og Samværstilbud, Sundhed og Træning samt Madservice. Fælles for afdelingen er, at vi arbejder ud fra Kertemindes vision Vi VIL fællesskaberne med afsæt i borgerland, som er fundamentet for sammenhængskraften, hvor beboere og medarbejdere tilsammen er et fællesskab, hvori de bedste løsninger findes.

Vi drømmer om, at du

 • har en relevant sundhedsfaglig uddannelse evt. en diplom i ledelse
 • har erfaring som leder i en politisk styret organisation
 • kan forene ledelse, styring og kerneopgave på en måde så kvalitet, drift og udvikling går hånd i hånd
 • brænder for personaleledelse og er en fleksibel holdspiller, der skaber resultater sammen med andre i kraft af nysgerrighed, overblik, indsigt og inddragelse.
 • motiverer og inspirere til at styrke fællesskabet og VI-følelsen
 • arbejder værdibaseret ud fra værdierne Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel
 • har sociale kompetencer og let til begejstring
 • er nærværende, lyttende og har øje for medarbejdernes potentiale
 • har gode formidlingsevner, og arbejder systematisk med opgaver
 • er empatisk og ordentlig i væremåde og beslutninger
 • tager de nødvendige beslutninger og samtidig har hjertet med, også i pressede situationer
 • har indsigt og vilje til at tage styring på områdets økonomi, bl.a. ved at udfordre daglig praksis

Vi tilbyder dig:
 
 • kompetente medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for beboerne
 • medarbejdere, der er uddannet i emotionelintelligens og drømmekort
 • en arbejdsplads med fokus på sund arbejdspladskultur
 • et afvekslende og spændende arbejde, hvor du har store muligheder for at præge hverdagen og udviklingen
 • at blive en del af et fællesskab med højt til loftet
 • kollegial refleksion og ledelsessparring
 • en hverdag, der er præget af godt humør og en uformel omgangstone


På www.kerteminde.dk findes uddybende information om bl.a. Kerteminde Kommunes vision, ledelsesgrundlag og organisering.
I Kerteminde Kommune har vi et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner og visionen "Fællesskab i Kerteminde" danne baggrundstæppet for kerneopgaven med et fælles mål om at skabe værdi for beboerne. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere ser det som en del af vores kerneopgave at bringe mennesker sammen i fællesskaber og understøtte fællesskabets udvikling.

Ansøgningsfrist 21.september 2023
Samtaler forventes afholdt 25.september ved behov for 2. samtale afholdes samtalerne d. 27.september 2023
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest inden ansættelse finder sted.
Yderligere oplysninger om jobbet fås hos Chef for Ældre, Handicap og Sundhed Susanne Buch, mobil: 2167 8951 eller e-mail: subu@kerteminde.dk

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0a61e247)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kerteminde Kommune, Borgmester Hansensvej, 5300 Kerteminde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=0a61e247&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5903393

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet