Bliv en del af vores nattevagtteam og skab tryghed om natten hos Engbo-Kerteminde

Profilbillede
dato

Er du udtalt B-menneske og trives bedst om natten?

-Vil du være sammen med en borger som sætter stor pris på at være sammen med dig?

-Giver det dig energi at skabe gode relationer til andre mennesker, og er du god til det?

-Er du tydelig i dit kropssprog og i din kommunikation? For det trives borger bedst med.

-Kan du håndtere hvis borger bliver vred, taler grimt eller bliver udad reagerende?

Så er du måske en af vores nye nattevagter?

Din nye arbejdsplads

Engbo-Kerteminde ligger i naturskønne omgivelser kun 20 min fra Odense. Vi er en del af Handicapcenter Fyn og målrettet borgere med varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vi har plads til 20 beboere, som bor i egen lejelighed fordelt på 3 huse. Vi er en blandet flok af social-og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, omsorgsmedhjælpere og socialpædagoger. Vi tror på at den tværfaglige sammensætning af medarbejdergruppen skaber den bedste løsning af vores opgaver og giver den bedste kvalitet til borgerne. Nattevagterne er vigtige medspillere i borgernes liv og har stor betydning for, at borgerne oplever tryghed og støtte selv i nattetimerne, hvis de har brug for det. Ligeledes er det en meget vigtig opgave at hjælpe og motivere borgerne til at gå til ro, da søvn og hvile er en vigtig forudsætning for en god dag efterfølgende.

Sådan bliver din ”arbejdsdag”

Du møder kl. 21.30-7.00 rundt regnet 28 timer/ugen. Du har vagt hver 3 weekend.

Vi drømmer om, at nattevagterne omkring denne borger (også) er et selvafløsende team (ved ferie, anden frihed og sygdom). Ekstravagter eller ændringer i din arbejdsplan foregår selvfølgelig efter aftale med dig

Borger i enkeltmandsprojektet har 1:1 støtte døgnet rundt. Borger er udviklingshæmmet og har et psykiatrisk tillægshandicap, samt autisme.

Opgaverne om natten består primært i at motivere og støtte borger til at få sovet/hvilet sig, samt at følge borgeren når denne vil ud og gå en tur.

Borgeren har især stor interesse for pc’er og andet teknik, som denne skal støttes i at anvende. Borgeren holder meget af at se film og videoer på pc´en sammen med en medarbejder.

Der er overlap med aftenvagter forud for din vagt, ligesom du bringer det vigtigste fra natten videre til dagvagterne inden du går hjem. Du vil skulle dokumentere i systemet KMD Nexus.

Du kommer til at opholde dig i fællesrum i Hus B om natten, medmindre du er sammen med borger i dennes lejlighed eller på en gåtur.

Der er en anden vågen nattevagt i Hus C samt en sovende nattevagt i Hus A.

Det har vi brug for

En kollega som har lyst til og som brænder for socialområdet. Måske har du allerede erfaring fra socialområdet?

Måske har du allerede en social- eller sundhedsfaglig uddannelse? måske overvejer du at skifte retning i livet? eller måske har du et sabbatår som du vil tilbringe sammen med os?

Du skal trives med at borger hver nat tilbydes de samme rammer at være i, samtidig med at vi ikke har en løsning på alt. Vi finder vores løsninger sammen gennem dialog, drøftelser og supervision. Løsningen har altid fokus på at borger skal opleve en høj grad af selvstændighed, medinddragelse og livskvalitet.

Du kan starte op pr. 1. september 2024.

Det får du hos os

Et team og en afdeling med engagerede kollegaer og høj arbejdsglæde. Vi øver os i at bringe alle ideer til bordet og sammen beslutter vi, hvilken retning vores hjælp og støtte til borgeren skal tage. Kollegaer som insisterer på at give dig en god intro og oplæring. ”Den energi du giver borger får du mangfoldigt igen. Det er tydeligt, at se og høre at borger sætter stor pris på at være sammen med os. Det får os til at føle at vi lykkes i vores arbejde” siger Maiken og Simon

Du bliver en del af Region Syddanmark og Handicapcenter Fyn. Regionen tilbyder at du kan leje billige ferieboliger via Feriefonden.

Er du vores nye nattevagt?

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Merethe Bang Reib på telefon 2143 6439.

Ansøgningsfrist er søndag d. 14. juli 2024

Samtaler finder sted på botilbuddet i uge 29.

Du må meget gerne skrive i din ansøgning om du kan deltage i en evt. samtale i uge 29. Vi er fleksible i afvikling af samtaler pga. sommerferien.

Ansættelsesudvalget består af: Omsorgsmedhjælper Raymond Simpson Røn, faglig leder Anette Tækker og afdelingsleder Merethe Bang Reib

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (28-28 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Engbo, Kerteminde, Strandgårds Alle, 5300 Kerteminde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068377

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet