Barselsvikariat til Demensdagcenter i Kerteminde Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger pr. 1. februar eller hurtigst muligt og frem til 30. april 2024 en barselsvikar på 30 timer til demensdagcenteret, Aktivhuset i Kerteminde.

Det er et krav, at du har en relevant uddannelse og faglig viden om, hvordan man arbejder professionelt med borgere med demensdiagnoser. Du skal således have solid erfaring med at arbejde med borgere med en demenssygdom.

Demensdagcenteret er et tilbud til borgere med en demensdiagnose, hvor borgeren eller partneren oplever behov for aflastning samt behov for at vedligeholde fysiske, psykiske og sociale færdigheder.

Vi tilbyder

  • Et stærkt fagligt arbejdsfællesskab, et selvstændigt og engageret team med et godt kollegaskab
  • Et job med mange spændende udfordringer og mulighed for udvikling
  • Indflydelse og ansvar i arbejdet
Arbejdet består i:
  • At du med baggrund i en demens faglig tilgang, kan hjælpe borgeren til at bevarer og træne fysiske og mentale færdigheder samt vedligeholde sociale kompetencer
  • Eksempler på træning og aktiviteter er: Spil med henblik på kognitiv træning, udarbejde Livsplakater, snak om gamle dage, arbejdsliv, musik og dans, bagning, huslige gøremål, gåture, udflugter, stolegymnastik, balancetræning, m.m.
Det vil være en fordel, hvis du har kompetencer indenfor:
  • Aktivitetsanalyse
  • ABC demens
  • Mentaliseringsuddannelse eller tilsvarende
  • Kurser i forhold til at tilrettelægge aktiviteter og træning til borgere med demens

Nærmere oplysninger kan fås hos leder for Sundhed og træning i Kerteminde Kommune, Estell F. Larsen, Tlf.: 30443304 eller efl@kerteminde.dk

Vi holder ansættelsessamtaler d. 14. december 2023 - sidste ansøgningsfrist d. 8. december 2023.

Personalepolitik:
https://kerteminde.dk/Files/Files/Kommunen/Job/Personalepolitik%202017.pdf

Rygepolitik:
https://kerteminde.dk/Files/Files/Kommunen/Job/Rygepolitik%202017.pdf

Kerteminde Kommune ligger i det nordøstlige Fyn i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Kommunen har ca. 1.800 medarbejdere, der arbejder ud fra vores særlige kerneværdi, som er fællesskab, hvor vi både er tæt på hinanden og på borgerne.

Udover fællesskabet prioriterer og arbejder vi også med vores øvrige værdier i dagligdagen: Kvalitet, Nærvær, Udvikling og Trivsel. Herudover er dialog og samarbejde nøgleord, der kendetegner god ledelse i Kerteminde Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder, og vi er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Hvis du i dit nye job er IT bruger, kan der i forbindelse med din ansættelse være krav om, at du identificerer dig med dit MitID, du vil i så fald kontaktes herom.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2e8ec121)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kerteminde Kommune, Vestergade, 5300 Kerteminde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948292

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet