Fyns Politi efterforsker flere voldssager i Kerteminde efter havnefest

Profilbillede
dato

Politiet efterforsker lige nu flere voldsepisode i forbindelse med weekendens havnefest i Kerteminde.

Ung mand slået ned

Klokken 02:57 modtog politiet en anmeldelse, hvor en 15-årig ung mand blev slået ned, da han sammen med en bekendt kom gående på hjørnet af Vestergade og Longsvej. Han pådrog sig skader i ansigtet. 
Politiet vil gerne høre fra personer, der kan have set eller hørt noget i forbindelse med overfaldet.

”Vi vil meget høre, hvis nogen ved noget om den pågældende sag. Der var rigtig mange i byen i Kerteminde natten til søndag på grund af havnefesten, så derfor kan der være nogen, som sidder inde med oplysninger, der kan hjælpe med at finde frem til gerningsmanden. Det skal selvfølgelig været både sikkert og trygt at gå en havnefest, så derfor håber vi meget at få fat i den skyldige”, siger vicepolitiinspektør Anders Furbo Therkelsen. 

Politiet er bekendt med, at sagen er omtalt på de sociale medier, men kan ikke oplyser nærmere om den forurettede og omstændighederne af hensyn til politiets tavshedspligt.  

 

Flere andre voldssager – en gerningsmand anholdt

Politiet har sigtet en 20-årig mand i forbindelse med tre voldsager:

Klokken 02:19 fik politiet en anmeldelse om, at en 18-årig mand var blevet væltet omkuld af flere gerningsmænd - herunder den anholdte. Det skete på Dosseringen.

Klokken 02:20 blev en 16-årig mand slået med knytnæve, det var også på Doseringen i Kerteminde. Han blev lettere tilskadekommen. Også i denne sag er den anholdte sigtet.

Endelig er den 20-årige sigtet i en sag fra klokken 02:39, hvor fik politiet en anmeldelse om, at en 19-årig mand var blev sparket i hovedet på Paludan Müllers Plads. Han blev lettere tilskadekommen. 

Politiet blev tilkaldt i forbindelse med de to første episoder. På baggrund af signalement fra de forurettede fandt en patrulje klokken 03:25 frem til den nu sigtede mand, der blev anholdt og indbragt til Odense Politigård. Han blev løsladt efter afhøring.

”Det er umiddelbart vores vurdering, at der har været usædvanligt mange sager om vold ved dette års havnefest i Kerteminde i forhold til tidligere år, hvor der kun var ganske få sager. Det er svært at sige hvorfor, det blev anderledes, men der er jo i tre af sagerne formentlig tale om samme gerningsmand, og det er selvfølgelig tydeligt i tallene”, siger Anders Furbo Therkelsen.
 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Fyns Politi.
Kilde: Fyns Politi