Formodet gerningsmand bag overfald i Kerteminde sigtet

Profilbillede
dato

Fyns Politi har torsdag den 18. august 2022 sigtet en 17-årig mand for overfaldet på en 15-årig dreng i forbindelse med havnefesten i Kerteminde den 6. august 2022.

Det var et tip fra en borger, der torsdag førte til, at den 17-årige mand blev sigtet for overtrædelse af straffelovens §245, der handler om at udøve vold mod en anden person af særlig rå eller farlig karakter. Han er også sigtet for overtrædelse af straffelovens §264d, der handler om uberettiget at videregive billeder, video eller meddelelser om en andens private forhold. Politiet mener, at den formodede gerningsmand har delt en video optaget i forbindelsen med hændelsen med mindst en anden person. Den videre efterforskning skal afdække, om den eventuelt kan være delt med flere.

”Vi har modtaget flere henvendelser fra borgerne i sagen, og det var en af disse henvendelser fra en borger, der førte os frem til den 17-årige mand, der nu er sigtet i sagen. Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad det konkret var, der ledte os i hans retning, fordi vi ikke er færdige med vores efterforskning endnu,” siger vicepolitiinspektør Anders Furbo Therkelsen, som samtidig takker for de henvendelser, politiet har modtaget i forbindelse med sagen.

Den 15-årige blev overfaldet natten til søndag den 7. august på hjørnet af Vestergade og Longsvej i Kerteminde. Politi modtog anmeldelsen klokken 02:57. Den 15-årige pådrog sig flere skader i ansigtet i forbindelse med overfaldet. Sagen har været meget omtalt både i pressen og på de sociale medier.

Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen.
 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Fyns Politi.
Kilde: Fyns Politi